Nunti – planificare & prezentare

Nunti frumoase …

Planificate la perfectiune …

Nunta este acel eveniment unic din viata voastra, cu o incarcatura sentimentala profunda si vreti ca totul sa fie perfect. Organizarea poate fi descurajatoare, consumatoare de timp şi stresanta. Dacă amandoi aveti un loc de munca solicitant, locuiţi la distanţă unul de altul, sau pur si simplu nu aveti timp sau nu ştiti de unde să începeti, eu va pot ajuta. Un cuplu este actor la propria nunta, rolul regizorului il voi prelua eu, pentru a crea acea coregrafie complexa care are nevoie in aceeasi masura, de viziune de ansamblu si atentie la cel mai mic detaliu..
Cu experienta mea de wedding planning, vă voi ghida calm şi cu profesionalism, printr-o gamă năucitoare de optiuni, ţinându-va departe de orele de cercetare pe internet şi în reviste de specialitate, va voi recomanda furnizorii cei mai potriviti pentru gustul şi bugetul vostru, economisind timp preţios.

Implicandu-ma alaturi de voi in aceasta noua si frumoasa aventura, cu toate aspectele legate de planificare, design creativ si coordonare, rolul meu este de a va oferi voua mai mult timp sa va bucurati cu adevarat de aceasta perioada frumoasa de pregatiri. Toate acestea va fac sa va simtiti invitat la propriul eveniment, sa va puteti bucura impreuna cu familia si prietenii de aceasta zi cu adevarat speciala, memorabila.
Fiecare nunta este unica şi sunt încântata să ne întâlnim pentru a scrie impreuna povestea!

Va invit cu drag sa ma contactati la tel. 0743.782.152 sau e-mail: sau e-mail: office@coqueteven-tina.ro

Cum lucrez

Planificarea nuntii si serviciile mele sunt în întregime la comanda si personalizate la cerinţele voastre specifice. Exista doar ceea ce isi doreste clientul si nu pachete sau servicii standard! Relatia cu clientii mei decurge firesc deoarece de la bun inceput caut sa imi fac prieteni noi, nu doar niste clienti noi.
Vom începe cu o discutie iniţială de consultare pentru a identifica cerinţele voastre detaliate, pentru a afla ceea ce aţi planificat până acum (în cazul în care aveti ceva), a intelege stilul vostru personal şi a vedea de ce ajutor aveţi nevoie pentru a transforma ideile in realitate. Reusesc de fiecare data sa va surprind cu un detaliu la care nu v-ati gandit dar pe care il doriti. Construim impreuna evenimentul, in care se va regasi intotdeauna parte din personalitatea voastra si pe alocuri detalii cu amprenta mea personala. Dupa aceea voi elabora o ofertă completă în scris, pe marginea careia putem discuta in continuare.
Eu cred cu fermitate că relaţia dintre Planificatorul de nunta, cuplu şi furnizorii de servicii trebuie să fie deschisa, sincera şi plina de integritate, cu atenţie maximă acordată pana la cele mai mici detalii.
Lucrez cu cei mai buni furnizorii, care acoperă toate aspectele legate de nunta voastra, de raportul calitate-pret şi, pentru că lucrez în mod frecvent cu ei, puteti fi siguri de calitatea lor şi a serviciilor. De la locatie, decor floral, foto-video, entertainment, dj-sonorizare, lumini arhitecturale, artificii, transport si alte servicii va asigur ca sunt la curent cu ultimele tendinte de design şi stil. Pentru mine nu exista nu se poate, deoarece nu se poate devine cea mai mare provocare.
Abordarea mea este flexibilă, prietenoasa şi cu totul individuală, sunt aici cu voi si va asigur asistenţă la fiecare pas din drum – chiar si calmarea acelor nervi de pre-nunta şi gestionarea evenimentelor de ultim minut şi panica.
In ziua cea mare, Coquet functioneaza profesional si discret in spatele scenei, lasandu-va sa va bucurati de fiecare moment, fara stres!.
Vreau să creez visul vostru si voi face intotdeauna totul pentru a atinge bugetul si cerinţele voastre, astfel incat aceasta zi sa fie absolut specială – De fapt, unica pentru voi! Un eveniment unic are un decor unic care, de cele mai multe ori, taie respiratia!

Va invit cu drag sa ma contactati la tel. 0743.782.152 sau e-mail: sau e-mail: office@coqueteven-tina.ro

Petreceri private

De la botezuri, petreceri pentru copii si tematice, zile de nastere, aniversari pana la baluri de absolvire sau balul bobocilor, putem planifica, proiecta şi coordona întregul eveniment cu adevărat unic şi individual. Lucrăm alături de tine pentru a crea o petrecere cu atmosfera calda, cu un stil si tematica personalizata, folosind cei mai buni furnizori si oferindu-vă o experienţă fara stres.

Evenimente Corporate

Coquet organizeaza si astfel de evenimente de natură să reflecte nevoia noastră de inovare, imaginaţia, flerul nostru pentru design fabulos, atenţia la detalii si abilitatile exceptionale de organizare.
De la petreceri spectaculoase de Crăciun, la banchete, receptii, dineuri, sau lansari de produse si marci, Coquet creează evenimente corporative inovatoare şi incitante, implicandu-se în fiecare aspect al planificării şi coordonarii. De la selectarea unei locatii, catering, alegerea unei teme, la sonorizare, lumini si entertainment, va vom scapa de stresul din planificarea evenimentului corporativ, asigurandu-ne ca fiecare detaliu este perfect si invitatii isi vor aminti cu placere de aceste momente.
Fiecare eveniment este diferit şi sunt onorata sa ma intalnesc cu dumneavoastra pentru a discuta toate detaliile.

Va invit cu drag sa ma contactati la tel. 0743.782.152 sau e-mail: sau e-mail: office@coqueteven-tina.ro

Evenimente in mijlocul naturii

Un cort ofera cadrul perfect pentru a crea o receptie de nunta cu adevarat unica si spectaculoasa, petrecere sau eveniment corporat. Fie că este asezat intr-o locatie impunatoare (peluza unui palat), pe malul marii, in grădina privată, pe câmp sau oriunde in mijlocul naturii, Coquet are o reputaţie de invidiat in crearea de evenimente cu adevărat uimitoare, elegante, clasice sau cu temetica.
Punerea unui cort pentru o zi este o operaţiune la scară mare şi, ca atare, avem nevoie de mai mult timp „management de eveniment”, decât în ​​cazul unui eveniment intr-un restaurant.
Avem experienta si colaboram cu mai multe locatii unde sunt amplasate corturi, cu unii dintre cei mai buni furnizori de corturi, logistica si catering. Impreună oferim servicii de cea mai buna calitate si sub atenta noastra monitorizare, vom crea un eveniment proaspat, surprinzator.

Va invit cu drag sa ma contactati la tel. 0743.782.152 sau e-mail: sau e-mail: office@coqueteven-tina.ro